E.Laurilalla omaa huolto- ja korjaustoimintaa

E.Laurila Oy:n kuljetuskiinteistöstä löytyy asianmukaiset tilat paitsi ajoneuvoyhdistelmien pesuille, myöskin huolto- sekä korjaustoimille.

”Käytämme toki Scanian ja Volvon merkkihuoltojakin runsaasti, mutta paljon on myös erilaisia töitä, jotka ovat joko niin pitkäaikaisia, että ne on kustannuksiltaan viisaampi tehdä kotikorjaamossa tai sitten tulee jotain yllättävää ja erikoiseen vuorokauden aikaan, jolloin oma paja on jälleen hyvä olemassa”, kertoo logistiikkapäällikkö Jarmo Laurila.

”Renkaan räjähtäessä yhdistelmästä mukaan lähtee yleensä ainakin lokasuoja, valoja ja muuta lähellä olevaa. Silloin remonttiryhmämme on tärkeässä roolissa, ajokin on tultava kuntoon ripeästi. Vuosikatsastukset ovat tärkeä työsarka, samoin perävaunuihin, säiliötekniikkaan ja vastaaviin tehtävät huollot, muutokset ja korjaukset. Ja totta kai öljyjä sekä suodattimia vaihdetaan vuositasolla melkoisesti”, Jarmo luettelee E.Laurila Oy:n kotikorjaamon erilaisia toimintoja.

E.Laurila Oy:n autot ovat tunnetusti puhtaita liikenteessä vastaan tullessaan ja niinpä huolellisiksi tunnettuja pesuja tehdään myös muiden yhtiöitten kalustolle.